Kundcase Fönster & Solskydd

kundcase

Vi hjälpte nyligen fonstersolskydd.se med en ny hemsida och fick lov att skriva ett blogginlägg om hur vår förstudie går till och vad man bör tänka på innan man börjar designa själva hemsidan.

Så här går det till när vi får in en ny hemsideskund

Innan vi börjar designa en sajt gör vi alltid en förstudie tillsammans med kunden där vi planerar de element och hur vi vill sidan ska se ut i stora drag.

Vad vi kom fram till i förstudien:

Att visa upp produkterna på ett tilltalande sätt med bilder är väldigt viktigt för att öka sannolikheten att besökare på hemsidan faktiskt gör förfrågningar.

Att visa upp markiser på ett tilltalande och övertygande sätt innebär att man bör använda högkvalitativa produktbilder och detaljerad information om produkterna, inklusive deras egenskaper och fördelar.

Att använda tydlig och lättförståelig text. För att göra det enkelt för besökare att förstå och lära sig om markiserna, bör man använda enkel och tydlig text. Undvika att använda komplicerade tekniska termer som kan vara svåra att förstå för icke-tekniskt kunniga personer.

Skapa en enkel navigering. En lättförståelig och tydlig navigering på hemsidan gör det enkelt för besökare att hitta de produkter eller tjänster som de söker efter. Därför är det viktigt att vara noga med att ha ett tydligt menysystem och sökfunktion.

Erbjud hjälp och support. Markiser är ofta en stor investering för kunder, att erbjuda hjälp och support kan vara avgörande för att öka förtroendet för ditt företag och underlätta kundens köpbeslut. Därför ville vill erbjuda hjälp och support på deras hemsida i form av enkla kontaktformulär, chatbot eller bemannad Chat.

Sagt om oss

Jag har haft nöjet att arbeta med Webino under en längre tid och jag kan med glädje säga att min erfarenhet har varit mycket positiv. De har levererat en högkvalitativ och professionell webbplats som är enkel att navigera och som ger tydlig information om våra produkter och tjänster.

Vår hemsida är mycket informativ och ger en detaljerad översikt över deras produkter och tjänster, samt ger råd och tips om hur man kan använda markiser på bästa sätt. Webbplatsen är också mycket lätt att använda, med enkel navigering och användarvänliga funktioner.

Stefan PerssonVD Fönster & Solskydd